Det mener vore kunder

I 2009 fik vi monteret ovenlys i stuen og monteret terrassedør og vindue af Fjelstervang Tømrer- og Murerfirma. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og vi kan kun anbefale virksomheden.

 

Kim Westh

Vi var så heldige at finde et firma, som man kan stole på. Vi fik en aftale i hus år 2009, og den bestod i, at vi skulle have sandblæst facaden, som efterfølgende blev pudset. Taget blev hævet, og der blev efterisoleret. Vi fik bygget kvist på. Terrassen blev overdækket, og vi fik bygget carport.

Vi kan kun sige, at vi fik det, vi aftalte, og er meget godt tilfredse. Så hvis man skal have renoveret huset, kan vi kun anbefale Fjelstervang Tømrer- og Murerfirma.

 

Venlig hilsen

Krista og Johannes Kristensen

Fjelstervang Tømrer- og Murerfirma ApS lavede i december måned 2010 et helt nyt tag på vores hus på kun 3 uger trods en bidende kulde. Fra tilbudsgivning og under hele byggeforløbet blev enhver aftale overholdt til punkt og prikke og vi er meget glade for det endelige resultat. Utroligt professionelt og samtidigt meget personligt. Tak for et godt samarbejde.

 

mvh

Jens Bloch