Det mener vore kunder

I 2009 fik vi monteret ovenlys i stuen og monteret terrassedør og vindue af Fjelstervang Tømrer- og Murerfirma. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og vi kan kun anbefale virksomheden.

 

Kim Westh

Fjelstervang Tømrer- og Murerfirma ApS lavede i december måned 2010 et helt nyt tag på vores hus på kun 3 uger trods en bidende kulde. Fra tilbudsgivning og under hele byggeforløbet blev enhver aftale overholdt til punkt og prikke og vi er meget glade for det endelige resultat. Utroligt professionelt og samtidigt meget personligt. Tak for et godt samarbejde.

 

mvh

Jens Bloch

Fjelstervang Tømrer- & Murerfirma fik i 2010 den opgave at opfylde vores ønske om at gøre vores hus mere vedligeholdelsesfrit. Huset blev sandblæst og vandskuret. Gavlen blev beklædt med eternit, stern og vindskede blev beklædt med zink. Vi kan kun sige, at alle elementer af opgaven blev løst med megen akkuratesse, og de underleverandører FTM havde valgt, var af samme høje kvalitet, som firmaet selv. Da foråret kom, viste der sig frostsprængninger i en sålbænk og farveforskel på en enkelt eternitplade. Vi ringede til FTM og begge opgaver blev rettet med det samme uden forbehold. Så vi kan varmt anbefale Fjelstervang Tømrer- og Murerfirma.

 

René Foshammer

rene@foshammer.info