Erhverv

En stærk samarbejdspartner

Som erhvervskunde hos FTM BYG er I sikret en professionel samarbejdspartner til jeres kommende byggeprojekt. Vi leverer altid prisrigtige løsninger til aftalt tid og kvalitet. Med et stort udbud af hånd- værksmæssige kompetencer, er vi stærke på alt fra renoveringsopgaver og tilbygninger til nybyggeri for erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor. Vi tilbyder både tømrer-, murer-, kloak- og betonarbejde.

Vi arbejder både som fagentreprenør men også som hovedentreprenør, hvor vi står for hele projektet samt samarbejdet med underentreprenører.

Et professionelt resultat

Intet er for stort eller for småt. Hvad enten det drejer om en mindre renovering eller et større erhvervsbyggeri, kan vi hjælpe jer med at komme sikkert i mål. Gennem tæt dialog og en detaljeret beskrivelse af jeres ønsker, kan vi garantere et professionelt resultat i høj kvalitet.

Vi har mange års erfaring og har gennem årene hjulpet mange forskellige erhvervskunder – fra produktionsvirksomheder til hoteller, butikker og institutioner. Se vores referencer inden for erhverv under inspiration her.

 

Vi har bl.a udført byggeprojekter for Multiform køkkener, A. Flensborg, Uhre børnehave og mange flere – se flere af vore færdige byggeprojekter under inspiration.

Kontakt os for at høre mere

Vil I vide mere om, hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os uforpligtende. Vi står klar til at kunne rådgive og hjælpe jer på vej til det erhvervsbyggeri, I drømmer om.