Erhvervsbyg

Byg nyt erhvervsbyggeri

Har I ambitioner om nyt erhvervsbyggeri, har vi hos FTM BYG mange års erfaring med at bygge nyt, både for virksomheder og for det kommunale. Vi har bygget produktionshaller, værksteder, butikker, udstillingshaller og institutioner. Se vores referencer under inspiration her.

Skal vi hjælpe jer?

Vi sikrer jer et professionelt samarbejde og godt håndværk, og sætter en stor ære i at bygge kvalitetsbyggeri til den aftalte tid – og til den helt rigtige pris.

At skulle bygge nyt til sit erhverv, er altid en stor investering, og det kan være en krævende proces. Som jeres hovedentreprenør påtager vi os at være den styrende partner i byggeriet – uanset omfang. Vi håndterer alle dele i byggeprocessen, så det kommer til at fungere gnidningsløst for jer. Vi tager os af alt lige fra økonomi og tidsplan til styring og samarbejde med alle fagområderne i byggeprocessen.

Vi tilbyder både tømrer-, murer-, kloak- og betonarbejde, og vi arbejder også gerne som fagentreprenør på jeres byggeri.

Har I spørgsmål eller brug for priser og et tilbud – så kontakt os. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på netop jeres erhvervsbyggeri.

Miljøhensyn

Når man skal bygge nyt erhvervsbyggeri, er det en god ide at tænke på energi- og bæredygtige løsninger. I et byggeri, hvor der er taget miljøhensyn, bruges der færre ressourcer til gavn for det globale CO2-regnskab. Det vil samtidig være med til at nedsætte jeres udgifter til varme, drift og vedligeholdelse, samt skabe et bedre og sundere indeklima.

FTM BYG rådgiver jer gerne om energi- og bæredygtige løsninger, det kan bl.a. være bedre isolering af facade og tag, samt valg af bæredygtige og holdbare materialer. Kontakt os, og lad os svare på jeres spørgsmål.