Tilbygning

Flere kvadratmeter?

Ønsker du mere plads i eller omkring dit hjem, kan en tilbygning være løsningen. Hos FTM BYG kan vi hjælpe dig, uanset om der er tale om en mindre tilbygning eller en omfattende udvidelse af boligen. Det kan være alt fra et ekstra værelse, garage, cykelskur eller noget helt andet, som kan give dig de ønskede flere kvadratmeter til dit hus.

Vi tilbyder

Ved tilbygning er der mange muligheder, men vi kan rådgive dig i dine valg, lige fra udseende og funktion til de gældende love og regler.

Med vore mange års erfaring i faget, kan du trygt lade os stå for dit næste boligprojekt. Vore håndværkere er dygtige og besidder de rette kompetencer, så de kan hjælpe dig med din tilbygning. Vi kan tilbyde både tømrer-, murer- og kloakarbejde. Eller lad os være din hovedentreprenør, og lad os stå for hele processen. Vi kan ligeledes rådgive dig om energirigtige løsninger i dit byggeprojekt.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du står med overvejelserne omkring en tilbygning til din bolig, er vi de helt rette at tage kontakt til. Vi lægger stor vægt på godt dansk håndværk, kvalitet og grundighed. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om byggeriet, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med din drømmetilbygning.