Om os

Om os

FTM BYG er et moderne tømrer- og murerfirma, som er bygget op af mange års erfaring. FTM BYG blev grundlagt i 1986 af Erik Dalgård Sørensen. Erik blev udlært tømrer i 1976, og arbejdede de første år af sin karriere som tømrersvend. Med et brændende ønske om at afprøve livet som selvstændig, etablerede han i 1986 virksomheden Fjelstervang Tømrer og Murerfirma.

I dag hedder vi FTM BYG og 2. generation har taget over. Firmaet ledes af sønnen Anders Dalgård Sørensen, som er projektleder i firmaet.
Anders er uddannet murersvend, bygningskonstruktør og er autoriseret kloakmester. Han har arbejdet med håndværket siden 2007, og har været hos FTM BYG siden 2015.

Vores målsætning med FTM BYG er at levere et professionelt stykke arbejde. Vi ønsker at indfri kundens forventninger, og udføre et kvalitetsbyggeri til den aftalte tid – og til den helt rigtige pris.

Vi er stolte af vore mange års erfaring, hvilket giver os som virksomhed en solid kombination af det gode traditionelle håndværk og de nyeste teknikker og trends.

Vi er medlem af Dansk Håndværk og Byggeriets Kvalitetskontrol, som garanterer en sikker proces og et godt samarbejde.

Et godt team

Vi har i øjeblikket 10 ansatte. Alle vore medarbejdere er nøje udvalgt og er fagligt dygtige på deres specifikke arbejdsområder. Vi har hele tiden fokus på videreuddannelse og relevante kurser, så vi kan levere en høj kvalitet i alle slags byggeopgaver.

Vi tager socialt ansvar, idet vi har haft medarbejdere i både fleksjob og arbejdsprøve. Vi har gennem årene uddannet mange lærlinge, og ser det som en vigtig del, at kunne viderebringe det gode håndværk.

Vi støtter lokale foreninger, blandt andet LetKøb Fjelstervang, Fjelstervang Idrætsforening FIF, Min Købmand Nr. Felding m.fl.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Følg os på Facebook og hold dig opdateret med spændende nyheder og byggeprojekter.