Tilbygning

Flere kvadratmeter?

Vækster jeres virksomhed? Det kan skabe et behov for flere kvadratmeter. Måske er der behov for ekstra lagerplads, mere kontorplads eller flere grupperum i institutionen. Hos FTM BYG kan vi hjælpe jer, uanset om der er tale om en mindre tilbygning eller en omfattende udvidelse af jeres bygninger. Vi har bl.a. lavet en tilbygning hos Multiform køkkener, som havde et behov for en større produktionshal, så de kunne optimere deres daglige arbejdsgang og produktion. Ligeledes har vi hjulpet Uhre Børnehave med en tilbygning, som bl.a. indeholder et grupperum, køkken samt ny indgang og garderobe til børnene.

Professionel samarbejdspartner

Der er mange muligheder for, hvordan I kan bygge til, så tag os med på råd tidligt i processen.

Vi tilbyder et professionelt samarbejde baseret på gensidig tillid og engagement. Vi ved, hvad der kræves for at kunne udføre en tilbygning, uden at være et forstyrrende element, så dagligdagen og den daglige drift kan opretholdes, med fokus på sikkerhed og jeres driftsvilkår.

Vi tilbyder

Vi påtager os gerne opgaven som jeres hovedentreprenør, og tager det fulde ansvar for jeres projekt. Vi håndterer alle dele i byggeprocessen, så det kommer til at fungere gnidningsløst og uproblematisk for jer. Vi tager os af alt lige fra økonomi og tidsplan, til styring og samarbejde med alle fagområderne i byggeprocessen.

Vi tilbyder både tømrer-, murer-, kloak- og betonarbejde, og arbejder også gerne som fagentreprenør på jeres byggeri.

Vil I vide mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed? Se vores referencer inden for erhvervsbyggeri, eller tag kontakt til os i dag, for et uforpligtende møde eller tilbud.