Nybyg

Fra boligdrømme til drømmeboligen

Det er en helt særlig oplevelse at skulle forvandle sine boligdrømme til drømmeboligen. Hos FTM BYG kan vi hjælpe dig med at forvandle dine drømme til et rigtigt hjem. Vi har bygget mange boliger gennem årene, og vi bygger gerne dit.

Når du vælger nybyggeri, har du mulighed for at være med i hele processen og få skræddersyet huset efter dine specifikke ønsker. FTM BYG kan rådgive dig, så du får de løsninger, der opfylder dine behov, er holdbare og lever op til gældende regler på området.

Skal vi hjælpe dig?

At skulle bygge nyt er en stor investering, og kan være meget krævende, da der er mange overvejelser, der skal tages stilling til. Med os som din hovedentreprenør, håndterer vi alle dele i byggeprocessen, og vi giver dig en samlet løsning. Vi tager os af alt lige fra økonomi og tidsplan, til styring og samarbejde med alle fagområderne i byggeprocessen.

Har du lyst til at vide mere, så kontakt os. Vi tager os tid til at lytte til dine drømme og ønsker, og giver dig den nødvendige og rette rådgivning. Herefter kan du beslutte dig til, om dine boligdrømme skal blive til virkelighed med vores hjælp.

Miljøhensyn

Når du skal bygge nyt er det en god ide at tænke på energi- og bæredygtige løsninger. I en bolig, hvor der er taget miljøhensyn, bruges der færre ressourcer, hvilket gavner det globale CO2-regnskab. Det vil samtidig være med til at nedsætte dine udgifter til varme, drift og vedligeholdelse, samt skabe et bedre og sundere indeklima.

FTM BYG rådgiver dig gerne om energi- og bæredygtige løsninger, det kan bl.a. være bedre isolering af ydermure og tag, samt valg af bæredygtige og mindre miljøbelastende materialer. Kontakt os, og lad os svare på dine spørgsmål.