Renonvering

Trænger dit hus til en mindre eller større renovering?

Husets alder og hverdagens naturlige slid, kan have sat sit præg på hjemmet, og en renovering kan være en god løsning. Eller, du har måske købt huset, som skal forvandles til din drømmebolig? FTM BYG kan hjælpe dig uanset omfanget at dit renoveringsprojekt.

Det er sund fornuft, løbende at modernisere og vedligeholde sin bolig, da boligens levetid forlænges, og værdien på boligen kan stige.

Skal vi hjælpe dig?

Inden dit renoveringsprojekt går i gang, kan vi rådgive dig, så vi sammen kan finde den rette løsning til den rette pris. Om det er badeværelset, vinduerne, taget eller noget helt andet, kan vores dygtige og erfarne medarbejdere udføre solidt og smukt håndværk, så dit hus kommer til at fremstå som nyt. Vi går op i kvalitet, og benytter os af kvalitetsmaterialer, så din renovering kan holde i mange år.

Forsikringsskade

Har du været ramt af en skade i dit hus, som forsikringen skal dække, så hjælper vi dig gerne med at udbedre skaden. Vi tager gerne dialogen med forsikringsselskabet og evt. andre faggrupper, som fx el, vvs, maler, i forbindelse med udbedring af skaderne.

Energirenovering

Hos FTM BYG kan vi ligeledes rådgive dig omkring energirenovering, som bl.a. kan være bedre isolering af bolig, såsom facade, tag, gulv mm samt udskiftning af vinduer og ruder. Efter en energirenovering af din bolig vil du opleve, at dine udgifter til opvarmning falder, og du vil få et bedre indeklima til gavn for dig og miljøet. I dag kræver lovgivningen, at man tænker energi ind, ved renovering af bolig.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering? Så kontakt os for rådgivning og få efterfølgende et uforpligtende tilbud. Vi lytter gerne til dine ønsker og kommer med gode råd, så dine boligdrømme kan blive opfyldt.