Renovering

Trænger jeres erhvervsbyggeri til en mindre eller større renovering?

Dagligdagens slid, den daglig drift og bygningens alder, sætter sit naturlige præg, og en renovering kan derfor være en god investering. Eller, I har måske købt nye lokaler, som skal passe til jeres virksomhed?

Lad FTM BYG’s mange års erfaring komme jer til gode. Vi har gennem tiden hjulpet mange virksomheder og institutioner med renoveringsprojekter.

Der er sund fornuft i løbende at modernisere og vedligeholde bygninger. Levetiden forlænges, vedligeholdelsesomkostningerne holdes nede, og man øger værdien på bygningerne. En renovering er også med til at skabe bedre forhold i den daglige drift, for brugerne af bygningerne/lokalerne ved at skabe et bedre arbejdsmiljø: Bedre indeklima, bedre plads og udnyttelse samt optimering af den daglige arbejdsgang.

Kan vi hjælpe jer?

FTM BYG kan hjælpe jer uanset omfanget at jeres renoveringsprojekt. Som hovedentreprenør påtager vi os at være den styrende partner i byggeprocessen, uanset omfang. Vi håndterer alle dele i byggeprocessen, så det kommer til at fungere gnidningsløst for jer. Vi tager os af alt lige fra økonomi og tidsplan, til styring og samarbejde med alle fagområderne i byggeprocessen.

Vi tilbyder både tømrer-, murer-, kloak- og betonarbejde, og arbejder også gerne som fagentreprenør på jeres byggeri.

Inden jeres renoveringsprojekt går i gang, lægger vi sammen en plan for, hvordan arbejdet skal udføres uden at blive et forstyrrende element for medarbejderne, så dagligdagen og den daglige drift kan opretholdes.

Energirenovering

Hos FTM BYG kan vi ligeledes rådgive jer omkring energirenovering. I dag kræver lovgivningen, at man tænker energi ind, når man renoverer bygninger. En energirenoveret bygning bruger færre ressourcer på opvarmning, hvilket er til gavn for miljøet. Udgifterne til varme, drift og vedligeholdelse reduceres og indeklimaet bliver bedre og sundere.

Vil I vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, så kontakt os i dag for et uforpligtende møde omkring jeres næste renoveringsprojekt.